Vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in nameščenimi drugimi registrskimi tablicami

Proti potrdilu je bilo vozilo zaseženo, prav tako registrski tablici, kateri bosta poslani na upravno enoto, kjer sta v evidenci. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče.

Prlekija-on.net, četrtek, 11. februar 2021 ob 08:20
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 10. februarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 09.45 so policisti imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako pa je imel na vozilu nameščene druge registrske tablice. Proti potrdilu je bilo vozilo zaseženo, prav tako registrski tablici, kateri bosta poslani na upravno enoto, kjer sta v evidenci. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče.

Delovna nesreča v Žerovincih

V Žerovincih se je prevrnilo tovorno vozilo


Ob 14.10 so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Povzročiteljici je na kraju bil izdan plačilni nalog.

Ob 15.55 so opravili ogled kraja nesreče I. kategorije z udeležbo divjadi. Udeležencu je na kraju bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 17.41 so bili s strani občana obveščeni o domnevni kršitvi Zakona o nalezljivih boleznih. Patrulja na kraju ni zaznala elementov prekrška.

Ob 17.44 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi vožnje preblizu desnega roba.