V gozdu izven naselja Mota neznanec izvršil tatvino lesa

Ljutomerski policisti so obravnavali še poškodovanje tuje stvari.

Prlekija-on.net, torek, 16. februar 2021 ob 08:37
Neznanec je izvršil tatvino lesa

Neznanec je izvršil tatvino lesa

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in sedem primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bila v Murski Soboti obravnavana tatvina kolesa znamke Camaro. V gozdu izven naselja Mota je neznanec izvršil tatvino lesa. Soboški policisti so obravnavali goljufijo in povzročitev lahke telesne poškodbe, ljutomerski pa poškodovanje tuje stvari.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornji Petrovci.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika

Otrok je žal umrl

Otrok padel v jašek in umrl

sobota, 18. maj 2024 ob 08:59
Neznanec je zastrupil dva psa (simbolična fotografija)

Neznanec zastrupil dva psa

sobota, 18. maj 2024 ob 08:14