»Ki si bija, kej si dela, skun si se druža?«

Mladi glasbenik, samouk iz Prlekije, Mario Šijanec, je izdal prvo pesem in videospot. Pesem je nastala, ko je bil v 10-dnevni karanteni.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 22. februar 2021 ob 17:35
Mario Šijanec - Palčkov nos

Mario Šijanec - Palčkov nos

Glasbenik iz Prlekije, 29-letni Mario Šijanec iz Zasad, je izdal svojo prvo pesem in videospot z naslovom Palčkov nos. Njegovo umetniško ime je Ecipecipec, na kratko EPP, glasbo pa ustvarja v svojem domačem studiju. Igra kitaro, bas kitaro, klaviature, s snemanjem in produciranjem glasbe pa je začel pred dobrim letom. Preigrava in ustvarja mešanico rocka, rapa ter funka z elektronskimi vložki. V takšnem stilu je tudi njegova prva pesem, kateri lahko prisluhnete v priloženem videu.

Kot nam je povedal, je komad nastal, ko je bil v 10-dnevni karanteni. "Moral sem na test in sem prvič dobil Palčkov nos," pravi ter dodaja, da vsakdo ve, da maska prek palčkovega nosa ne gre...

Video so posneli pri Art Jurak, za mix je poskrbel Luka Škrilec, za mastering Staš Sukič, spremljevalne vokale sta posnela Luka Kavčič in Bojana Pejanovič, pesem pa je produciral in posnel EPP Ecipecipec.

Maria lahko spremljate na FB, Instagramu in Youtubeu.

Mario Šijanec
Mario Šijanec - Ecipecipec, foto: osebni arhiv


Več v Glasba in film