V trčenju treh vozil, življenje izgubil 71-letni voznik osebnega avtomobila

29-letni voznik drugega osebnega avtomobila je pri tem hudo poškodovan ostal ukleščen in so ga s tehničnim posegom iz vozila rešili gasilci.

Prlekija-on.net, petek, 5. marec 2021 ob 08:02
Prometna nesreča

Prometna nesreča

S PU Maribor so sporočili, da so danes ob 6.33 bili obveščeni, da se je na glavni cesti Slovenska Bistrica-Ptuj, pri odcepu (nekaj sto metrov naprej) za Pragersko, v smeri Ptuja, zgodila prometna nesreča IV. kategorije.

Udeležena so tri vozila, ena oseba je bila v vozilu še ukleščena in je bila že odpeljana v bolnišnico, druga pa je v prometni nesreči umrla.

Pozneje so s PU Maribor še sporočili, da je življenje izgubil 71-letni voznik osebnega avtomobila. 29-letni voznik drugega osebnega avtomobila je pri tem hudo poškodovan ostal ukleščen in so ga s tehničnim posegom iz vozila rešili gasilci. Odpeljan je bil v bolnišnico. Voznik tovornega vozila je ostal nepoškodovan.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljajo dodatne okoliščine prometne nesreče, odredili pa so tudi izdelavo nekaterih izvedeniških mnenj.

V letošnjem letu je to na območju PU Maribor druga prometna nesreča IV. kategorije.

G1-2, Slovenska Bistrica - Ptuj, pri Pragerskem na obvoznici, je zaradi nesreče popolna zapora. Obvoz je za osebna vozila skozi Pragersko, za tovorna vozila po avtocesti A1 med priključkom Slovenska Bistrica sever in razcepom Slivnica in po avtocesti A4 med razcepom Slivnica in priključkom Hajdina ter obratno.

SLOVENSKA BISTRICA Prometna nesreča-Šikolska obvoznica 05.03.2021 6:32

Objavil/a 112 PTUJ dne Četrtek, 04. marec 2021


Več v Črna kronika