Ormoški policisti ustavili tri voznike, ki so vozili pod vplivom alkohola

V petek pa so osumljencu kaznivega dejanja izrekli prepoved približevanja določeni osebi.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 15. marec 2021 ob 11:52
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 12. marca, ob 17.45 so osumljencu kaznivega dejanja izrekli prepoved približevanja določeni osebi.

Ob 20.47 so zaradi vožnje pod vplivom alkohola vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog.

Ob 21.40 so odredili pridržanje kršitelju, kateri je vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola. Zoper kršitelja bo na pristojno sodišče skupaj z njegovim vozniškim dovoljenjem podan obdolžilni predlog.

V soboto, 13. marca, ob 12.32 so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 13.15 so obravnavali skupino ilegalnih pribežnikov, kateri so bili prijeti pri ilegalnem prestopu meje iz Slovenije v Avstrijo, pred tem pa so v Slovenijo ilegalno vstopili iz Hrvaške. Po končanem postopku so tujce vrnili hrvaškim varnostnim organom.

V nedeljo, 14. marca, ob 10.30 so vozniku, kateri je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja vozilo zasegli, zoper osebo pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče. Prav tako so kršitelju izdali plačilni nalog, saj je vozil pod vplivom alkohola.

Ob 18.40 so na glavni cesti v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v osebni avtomobil. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika