Štajerski Brendi znova preseneča

Štajerski Brendi nam po skladbi »60 let«, katero nam je predstavil meseca januarja, tokrat predstavlja kar dve noviteti.

Prlekija-on.net, sobota, 27. marec 2021 ob 11:43
Štajerski Brendi

Štajerski Brendi

Štajerski Brendi je svoje oboževalce razveselil s čisto novo skladbo z naslovom »Kot ptica«. Glasbo in aranžma zanjo je tudi tokrat ustvaril Boris Jelenko, za odlično besedilo z ljubezensko tematiko pa je tudi v tej novi skladbi poskrbel Drago Horvat.

Skladba »Kot ptica« je Štajerskemu Brendiju zelo všeč, zato se je odločil, da jo bo svojim poslušalcem predstavil tudi v rmx verziji. Povezal se je z zelo znanim d.j.-em Johnyem, ki je tudi voditelj zelo priljubljene oddaje Petkove pumpe in nastal je rmx skladbe, katerega vam sedaj Štajerski Brendi tudi predstavlja.

Štajerski Brendi in Johny DJ obljubljata, da to ni njuno zadnje sodelovanje in da v prihodnosti lahko pričakujemo še kakšen rmx.

V novi skladbi »Kot ptica« Štajerski Brendi dvori svoji izbranki. Zapoje ji, da je brez nje kot ptica, ki ne more leteti, da je kot ogenj, ki ne more goreti in da ko nežno stisne se k njemu, zdi se mu, da ves svet je njegov.

Skladba »Kot ptica« pa že napoveduje izid nove zgoščenke, katera bo izšla proti koncu leta 2021.