Omejeno delovanje upravnih enot

V skladu s sprejetimi sklepi in usmeritvami Vlade Republike Slovenije, bo v času od vključno 1. do vključno 11. aprila 2021 na upravnih enotah izvajanje nalog omejeno zgolj na nujne zadeve.

Prlekija-on.net, torek, 30. marec 2021 ob 09:32
Upravne enote bodo delovale omejeno

Upravne enote bodo delovale omejeno

Iz Upravne enote Ormož sporočajo, da bo v skladu s sprejetimi sklepi in usmeritvami Vlade Republike Slovenije, v času od vključno 1. do vključno 11. aprila 2021 na upravni enoti izvajanje nalog omejeno zgolj na nujne zadeve.

V tem času se stranke naroča oziroma sprejema zgolj iz razloga ureditve nujnih, neodložljivih upravnih zadev. Za obisk upravne enote se mora stranka predhodno naročiti po telefonu, s posredovanjem elektronskega sporočila na e-naslov upravne enote ali preko navadne pošte.

Vloge strank, razen v nujnih (predhodno dogovorjenih) primerih v tem obdobju upravna enota sprejema zgolj v elektronski obliki ali po navadni pošti. Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko: 02 7415 400 ali pa pišete na elektronski naslov: ue.ormoz@gov.si.

Država se zapira

Vlada odločila, da se od 1. do 12. aprila država zapira


Tudi na Upravni enoti Ljutomer bo v skladu s sprejetimi sklepi in usmeritvami Vlade Republike Slovenije, v času od vključno 1. do vključno 11. aprila 2021 izvajanje nalog omejeno zgolj na nujne zadeve.

V tem času stranke naročajo oziroma sprejemamo zgolj iz razloga ureditve nujnih, neodložljivih upravnih zadev. Za obisk upravne enote se morate predhodno naročiti po telefonu, s posredovanjem elektronskega sporočila na e-naslov upravne enote ali preko navadne pošte.

Vloge strank, razen v nujnih (predhodno dogovorjenih) primerih v tem obdobju upravna enota sprejema zgolj v elektronski obliki ali po navadni pošti. Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko: (02) 584 94 23 ali pa pišete na elektronski naslov: ue.ljutomer@gov.si.



Več v Gospodarstvo