S 1. aprilom se zapira tudi knjižnica

V skladu z ukrepi vlade bo tudi Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož med 1. in 11. aprilom zaprla vrata vseh svojih enot.

Prlekija-on.net, sreda, 31. marec 2021 ob 14:16
Knjižnica se zapira, foto: Knjižnica Ormož

Knjižnica se zapira, foto: Knjižnica Ormož

Izposoja in vračilo gradiva v tem času ne bosta mogoča. Zamudnina za izposojeno gradivo se v dneh zaprtja knjižnice ne bo obračunavala.
Če si želite gradivo kljub temu podaljšati, lahko to storite preko spletne storitve COBISS+ (Moja knjižnica) ali mobilne aplikacije mCOBISS. Prav tako lahko preko Moje knjižnice naročite gradivo, ki ga boste dvignili ob ponovnem odprtju knjižnice.

Za vse informacije bomo dosegljivi vse delovne dni od 8. do 14. ure na telefonski številki (02) 741 55 84 in elektronskem naslovu knjiznica.ormoz@knjiznica-ormoz.si.

V tem času bralce vabimo k izposoji e-knjig, elektronskih zvočnih knjig ter branju dnevnega časopisja v elektronski obliki, obvestila knjižnice pa boste lahko spremljali na družabnih omrežjih (Facebook, Instagram) in spletni strani knjižnice.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje