Domačin zakuril suho travo, ogenj pa mu je ušel izpod nadzora

V Očeslavcih je bilo obravnavano kaznivo dejanje povzročitev splošne nevarnosti. Domačin je zakuril suho travo, ogenj pa mu je ušel izpod nadzora in so ga pogasili gasilci.

Prlekija-on.net, petek, 2. april 2021 ob 08:34
Požar so pogasili gasilci, foto: PGD Gornja Radgona

Požar so pogasili gasilci, foto: PGD Gornja Radgona

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih osem kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali štiri kazniva dejanja ponarejanja listin, goljufijo, tatvino ženske denarnice z denarjem in osebnimi dokumenti ter nasilje v družini. V Očeslavcih je bilo obravnavano kaznivo dejanje povzročitev splošne nevarnosti. Domačin je zakuril suho travo, ogenj pa mu je ušel izpod nadzora in so ga pogasili gasilci.

Požar so pogasili gasilci, foto: PGD Gornja Radgona

Zagorela suha trava na površini 200 kvadratnih metrov


Obravnavan je bil tujec, kateri je na nedovoljen način vstopil v našo državo, tako da se je skril v prostoru za tovor na tovornem vozilu.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika