Lesena baraka v celoti zgorela

Na veliko soboto prišlo do treh požarov. V počitniški hišici, leseni baraki in vrtni lopi.

Prlekija-on.net, nedelja, 4. april 2021 ob 08:58
Na veliko soboto so policisti obravnavali tri požare

Na veliko soboto so policisti obravnavali tri požare

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, pet kršitev javnega reda in miru, tri požare in tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje okna in fasade.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 11.12 so bili obveščeni, da naj bi v Lendavskih goricah prišlo do požara v počitniški hišici. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je prišlo do požara na elektro omarici. V Mačkovcih pa je ob 20.50 zagorela lesena baraka v kateri je bilo različno orodje. Baraka je pogorela v celoti. Policisti bodo tekom dneva z ogledom na kraju poskušali ugotoviti vzrok požara. Prav tako so ob 22.52 bili obveščeni, da gori lesena vrtna lopa, ob Ledavi v Murski Soboti. Požar so pogasili gasilci. Točen vzrok požara bodo policisti poskušali ugotoviti z ogledom, ki bo opravljen tekom dneva.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika

Policija

Pogrešano 33-letnico našli

sobota, 18. maj 2024 ob 14:41
Otrok je žal umrl

Otrok padel v jašek in umrl

sobota, 18. maj 2024 ob 08:59
Neznanec je zastrupil dva psa (simbolična fotografija)

Neznanec zastrupil dva psa

sobota, 18. maj 2024 ob 08:14