25-letni povzročitelj vozil pod vplivom alkohola, umrl 17-letni mopedist

25-letni voznik osebnega avtomobila je v ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko se mu je nasproti pravilno po svojem smernem vozišču, pripeljal 17-letni voznik mopeda.

Prlekija-on.net, sobota, 24. april 2021 ob 08:29
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Policisti so bili v petek, ob 21.52 uri obveščeni o prometni nesreči v naselju Selo (občina Moravske Toplice) v kateri je umrl mopedist.

Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 25-letni voznik osebnega avtomobila v ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko se mu je nasproti pravilno po svojem smernem vozišču, pripeljal 17-letni voznik mopeda, kateri je padel na vozišče in tam za posledicami prometne nesreče umrl. Voznik mopeda po prvih podatkih med vožnjo ni uporabljal zaščitne motoristične čelade in je vozil neregistriran moped. Povzročitelj prometne nesreče je vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola.

Kraj prometne nesreče si je ogledal preiskovalni sodnik v prisotnosti okrožnega državnega tožilca. Policisti nadaljujejo s preverjanjem vseh okoliščin nesreče. Ko bodo zbrana vsa obvestila bo o ugotovitvah obveščeno pristojno tožilstvo.

Prometna nesreča

Mopedist za posledicami prometne nesreče na kraju umrl




Več v Črna kronika