Nagradna igra Tabu

Pravljica v Gornji Radgoni: skupina TABU, nagrade v vrednosti več kot 3000 € in številna druga presenečenja

Prlekija-on.net, torek, 17. maj 2011 ob 17:47
3. obletnica spletnega portala Panonija.net

3. obletnica spletnega portala Panonija.net

Portal Prlekija-on.net v sodelovanju s portalom Panonija.net prireja nagradno igro, kjer si lahko zagotovite vstopnico za koncert skupine Tabu, ki bo 28. maja v Gornji Radgoni v sklopu prireditve 3. obletnice spletnega portala Panonija.net. Odgovorite na nagradno vprašanje ter sodelujte v žrebanju, kjer bomo podelili 3 krat po 1 vstopnico.

Pravljica v Gornji Radgoni: skupina TABU, nagrade v vrednosti več kot 3000 € in številna druga presenečenja
Zadnja majska sobota je zadnja leta rezervirana za enega največjih dogodkov v Gornji Radgoni, ki ga pripravljajo ustvarjalci spletnega portala panonija.net ter njihovi partnerji in podporniki. Tudi letošnje leto bomo priča dogodku, ki bo zaznamoval mesec maj v Gornji Radgoni. Poleg glasbe in zabave ponujajo še veliko drugih aktivnosti in zanimivosti. Od 11. ure naprej bo potekal 6. Tuning show Orkas, kjer se bodo predstavili predelani in opremljeni avtomobili. Potekalo bo ocenjevanje le-teh v različnih kategorijah, popestritev za moške oči bo pranje avtomobila v bikinkah, za punce pa break dance in dobri avtomobili.

Večerni del, ki se bo pričel ob 21:00 v Hali C, bo kot vsako leto glasbeno obarvan. Poleg domače glasbene skupine Hertz Infarkt se nam bodo predstavili še prekmurski Weekend bend ter radenski The Eight. Vrhunec večera bo trenutno najbolj vroča glasbena skupina v Sloveniji ─ Tabu. V Gornji Radgona torej še enkrat več pravljica za vse, ki si želijo vonja po bencinu, zabavi ter predvsem druženja.

Idejni vodja projekta in podpisan pod vso organizacijo, Slavko Rajšp: "Portal panonija.net deluje že tri leta in v vsem tem času se trudimo, da javnost obveščamo o dogodkih vse od Maribora do Lendave. Seveda pa je največ dogodkov iz širšega radgonskega območja. Obletnica, ki jo slavimo v mesecu maju, je dogodek, s katerim se želimo zahvaliti tako svojim partnerjem kot tudi vsem prebivalcem našega območja. Kot že lansko leto smo tudi letos prireditvi dodali še pridih in vonj avtomobilizma. Dnevni del prireditve bo namreč v znamenju Avto tuning showa Orkas. Skupaj s partnerji pripravljamo še veliko nagradno igro v skupni vrednosti več kot 3000 €. Nagradna igra poteka preko spletne strani panonija.net, hkrati pa bodo lahko sodelovali vsi gostje dnevnega in večernega dogajanja. Edini pogoj je, da so izžrebanci v času žrebanja prisotni  na dogodku. Žrebanje se bo pričelo pred  nastopom skupine TABU, predvidoma okrog 23:00."

"Portal panonija.net pa se s svojo 3. obletnico za letos še ne poslavlja, v bistvu šele začenjamo pravo dogajanje v Gornji Radgoni. Kot že nekaj let zapored tudi letos v času sejma Agra pripravljamo zabavno dogajanje v Adraland šotoru. Tudi letos se obeta pestro dogajanje, ki bo privabilo številne prebivalce od blizu in daleč. Za vsakega se bo našlo nekaj, seveda pa bo najbolj množična spet nedelja, ko bo potekalo tekmovanje za naj harmonikarja in vrsta drugih aktivnosti. Prav tako bomo vsak večer ponudili možnost, da se predstavijo mladi glasbeniki iz naše okolice, zato že sedaj pozivamo vse, ki bi se želeli predstaviti, da nam pišejo na info@primamedia.si in se prijavijo," nam je povedal Aleš Celcar, pri panoniji.net zadolžen za PR in stike z javnostjo ter akreditacije.

Torej v soboto, 28. 5. 2011, od 11:00 naprej vsi vabljeni na sejmišče Gornja Radgona.

Nagradna igra poteka do 25. maja, ko bomo izžrebali tri posameznike, ki bodo prejeli vstopnico.

Vprašanje:
Kakšen je bil naslov albuma skupine Tabu, ki je izšel leta 2002?
a) Tabu
b) Male nore ideje
c) Lun(LaGun

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
  • v nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki portala,
  • vsak uporabnik lahko sodeluje samo enkrat (1 uporabniško ime, 1 IP naslov),
  • upoštevani bodo samo odgovori, ki bodo poslani preko spodnjega obrazca.
Postopek za sodelovanje v nagradni igri:
  • če še nimate svojega računa, se registrirajte,
  • zgoraj desno pod Prijava se prijavite v sistem,
  • v tem članku odgovorite na vprašanje tako, da v okence vpišete odgovor in kliknete Pošlji.
Pred sodelovanjem v nagradni igri si preberite tudi Pravila uporabe. Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate.


Več v Nagradne igre

Moč glasbe nas združuje

Moč glasbe nas bo ponovno združila v Lenartu

petek, 16. marec 2018 ob 08:38
Bujta repa

Znan je program 61. Bujte repe

sreda, 21. februar 2018 ob 15:24