Pred zavetiščem pustili mrtvo mačko s petimi mladiči, ki so še sesali njeno mleko

Tako so se, sicer že vsega hudega vajeni zaposleni v zavetišču, ponovno lahko prepričali v človeško krutost in skrajnost, ki nima nič s humanostjo, ki bi morala vladati med živimo bitji...

Prlekija-on.net, nedelja, 2. maj 2021 ob 17:14
Mladiči so sesali mleko mrtve mamice

Mladiči so sesali mleko mrtve mamice

Zavetišče za živali Maribor je v nedeljo delilo objavo, kjer so zapisali, da so zjutraj naleteli na šokanten prizor, saj jih je pred zavetiščem namreč čakala mrtva mačka s petimi mladiči, ki so še sesali mleko mrtvi mamici. "Pozor, nazorna vsebina!!!!! Dragi človek! Hvala ti za "prelepo" nedeljsko "darilce". Danes zjutraj nas je pred zavetiščem pričakala mrtva mamica z 5-imi mladički, ki so še sesali mleko mrtvi mamici. Kaj več pa ne bomo komentirali, ker nima smisla...." so ob tem zapisali.

Tako so se, sicer že vsega hudega vajeni zaposleni v zavetišču, ponovno lahko prepričali v človeško krutost in skrajnost, ki nima nič s humanostjo, ki bi morala vladati med živimo bitji.

Oglasili so se tudi v Društvu za zaščito živali Maribor, kjer so zapisali: "Zgleda človeški skrajnosti ni konca in kraja. Danes nastavljena pred zavetiščem v MB mrtva mati mačka z mladiči, ki so še sesali mleko mrtve matere. Katastrofa res. To, kar se dogaja iz dneva v dan na področju "živali" je pa že dobesedno bolano. In to vse naredi človek. Ker si omisli žival in ker zanjo ne poskrbi. Saj ne vemo več kaj sploh reči, dopisati. Človeku postane slabo...."

Pod objavo so se zvrstili tudi številni komentarji zgroženih ljudi, ki nikakor ne morejo dojeti, kaj se dogaja med ljudmi in se sprašujejo, kakšne pošasti živijo med nami...

Pozor, nazorna vsebina!!!!! Dragi človek! Hvala ti za "prelepo" nedeljsko "darilce". Danes zjutraj nas je pred...

Objavil/a Zavetišče za živali Maribor dne Sobota, 01. maj 2021


Več v Črna kronika