Dvema osumljencema z območja Ljutomera zasegli heroin, kokain in gotovino

Med preiskavo je bilo najdeno in zaseženo približno 110 gramov heroina in 2 grama kokaina ter 3.800 evrov gotovine za katero obstaja sum, da je bila pridobljena s preprodajo prepovedanih drog.

Prlekija-on.net, torek, 4. maj 2021 ob 14:41
Zasežena droga

Zasežena droga

Na podlagi odredbe sodišča so v preteklih dneh kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Murska Sobota v sodelovanju s policisti PP Ljutomer opravili hišni preiskavi pri dveh osebah, starih 41 in 26 let na območju Ljutomera. Med preiskavo je bilo najdeno in zaseženo približno 110 gramov heroina in 2 grama kokaina ter 3.800 evrov gotovine za katero obstaja sum, da je bila pridobljena s preprodajo prepovedanih drog.

41-letnik je bil v preteklosti že večkrat obravnavan zaradi izvrševanja kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog in je bil s kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivih dejanj Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, po 1. odstavku 186. člena Kazenskega zakonika (KZ-1) priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Zasežena droga
Zasežena droga


Več v Črna kronika