Policisti obravnavali tatvino v trgovini, tatvino denarja, tatvino mobitela...

Odkrili so tudi ukraden osebni avtomobil Peugeot 3008, poškodovanje vetrobranskega stekla na osebnem avtomobilu, zlorabo bančne kartice in tri goljufije.

Prlekija-on.net, petek, 7. maj 2021 ob 07:49
Policija

Policija

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, devet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil in osem primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino v trgovini, tatvino denarja, tatvino mobitela, odkrili ukraden osebni avtomobil Peugeot 3008, poškodovanje vetrobranskega stekla na osebnem avtomobilu, zlorabo bančne kartice in tri goljufije.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Policisti Postaje prometne policije so v Črenšovcih zaustavili voznika osebnega avtomobila. Pri preverjanju dokumentov je bilo ugotovljeno, da voznik za vožnjo ne poseduje vozniškega dovoljenja. Osebni avtomobil mu je bil zasežen.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika