Carthago Tadeju Pogačarju slovesno predal ključe novega avtodoma

Predaja ključev: Zmagovalcu dirke Tour de France, Tadeju Pogačarju, je Carthago slovesno izročil ključe njegovega novega domovanja.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. maj 2021 ob 16:06
Carthagov avtodom za Tadeja Pogačarja

Carthagov avtodom za Tadeja Pogačarja

Za zaposlene slovenskega obrata Carthago d.o.o. je bil šesti maj prav poseben dan. Slovenski kolesarski zvezdnik in lanski zmagovalec dirke po Franciji, Tadej Pogačar, je obiskal obrat in osebno prevzel njegovim željam in potrebam prirejen avtodom, c-compactline I 141 LE, ki bo mlademu zvezdniku služil kot komfortna baza za zaslužen počitek pred, med in po dirki.

Direktorica podjetja Carthago d.o.o. Sandra Županec je mlademu športniku izrekla dobrodošlico. Župan Občine Odranci, Ivan Markoja, pa je športniku čestital in mu za srečo simbolično predal občinski cekin. Sledil je uradni podpis sponzorske pogodbe. Po podpisu pogodbe si je Tadej Pogačar kljub prenatrpanemu urniku vzel čas, si ogledal proizvodnjo ter se prepričal o kakovosti nastanka vrhunskih avtodomov. Ob spremljavi Carthago Songa je bil mlademu šampionu na koncu slavnostno predan ključ njegovega bivalnika. Prvi odziv je Tadej poslal podjetju že med potjo domov: "Veseli smo, da ste nas sprejeli v družino Carthago in upam, da bomo upravičili vaše zaupanje ... kako lep avtodom ste mi namenili in velika zahvala v imenu celotnega tima".

Tadej Pogačar bo izkusil udobje avtodoma znamke Carthago

Zmagovalec Dirke po Franciji, Tadej Pogačar, bo na dirkah izkusil udobje avtodoma znamke Carthago


Carthago c-compactline: Popolno vozilo za športnika svetovnega kova

Ta vrhunski športnik bo odslej na poti s Carthago c-compactlineom I 141 LE Super-Lightweight. Integrirani avtodom prefinjenih linij, dovršene tehnike in tehnologije je pisan na kožo izjemnemu športniku Tadeju Pogačarju. Tako kot dirkalna kolesa se vozilo ponaša s super lahko konstrukcijo, ki zagotavlja odlično stabilnost pri vožnji.

Pri počitku po napornih dirkah bo Tadej lahko uporabljal udobno ležišče z veliko posteljo, ki je opremljena z nadstandardno vzmetnico. Nad šofersko kabino se nahaja dvižna postelja, ki prav tako ponuja udobje, ki ga pričakujejo premium uporabniki. Omeniti velja tudi sodobno opremljeno kuhinjo z vso opremo, ki vključuje tudi avtomat za kavo. V prednjem delu avtodoma je uporabniku na voljo udobna L-sedežna klop in dodaten fotelj z visokokakovostnim oblazinjenjem.

Vrhunec kolesarske sezone 2021 je ponovno Tour de France

Tadej Pogačar ima velike načrte za sezono 2021. Na sporedu so številne klasične dirke. Vrhunec kolesarske sezone bo spet Tour de France, ki bo na sporedu od 26. junija do 18. julija.

Za njegovo bivanje v času tekmovanja je že poskrbljeno. Kot zvest spremljevalec mu bo udobje ponujal Carthagov c-compactline.



Več v Gospodarstvo