61-letni sosed mu je grozil, da ga bo ubil

Oškodovanec je policiste obvestil, da mu je 61-letni sosed dopoldan grozil, da ga bo ubil. Evidentirali so kaznivo dejanje grožnje.

Prlekija-on.net, četrtek, 13. maj 2021 ob 09:20
Sosed je grozil sosedu (simbolična fotografija)

Sosed je grozil sosedu (simbolična fotografija)

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 12. maja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 12.09 jih je dežurni psihiater iz ormoške psihiatrične bolnišnice zaprosil za asistenco pri prevozu pacienta v mariborsko psihiatrično bolnišnico.

Ob 13.51 so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije - dogodek, na lokalni cesti v naselju Bresnica, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srnjaka, kateri je s kraja pobegnil. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 15.45 se je na PP oglasil voznik osebnega avtomobila, kateri je zjutraj, na lokalni cesti v naselju Sodinci, trčil v srno, katera je s kraja pobegnila. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 17:47 jih je oškodovanec obvestil, da mu je 61-letni sosed dopoldan grozil, da ga bo ubil. Evidentirali so kaznivo dejanje Grožnje po 135. členu KZ-1.



Več v Črna kronika