Iz garderobe v spalnici stanovanjske hiše neznanec odtujil preko 4.000 evrov

Neznanec je iz stanovanja na območju PP Ptuj odtujil shranjen denar.

Prlekija-on.net, petek, 21. maj 2021 ob 21:02
Denar

Denar

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 232 klicev, od tega 77 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali dva nedovoljena prehoda državne meje.

V opisanem času so obravnavali tud deset kaznivih dejanj, osem prometnih nesreč I. kategorije, tri prometne nesreče II. kategorije, v katerih se je šest oseb lahko telesno poškodovalo, deset povoženj živali, enemu kršitelju cestno-prometnih predpisov so zasegli vozilo, ki ga je vozil, sedem prijav kršitev javnega reda in miru, štiri na javnih krajih in tri v zasebnih prostorih.

Čez državno mejo na mestu, kjer ni mejnega prehoda

V četrtek zjutraj so imeli policisti v postopku državljana Ukrajine, ki je na območju PP Gorišnica, s tovornim avtomobilom ukrajinskih registrskih oznak, nedovoljeno prestopil državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa ni imel ustreznega dovoljenja.

Popoldan pa so imeli v postopku dva državljana BiH, ki sta na območju PP Gorišnica, z osebnim avtomobilom avstrijskih registrskih oznak, nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa nista imela ustreznega dovoljenja.

Policisti so vse tri oglobili.

Odtujil shranjen denar

Neznani storilec je med 10. 4. 2021 in 14. 5. 2021, iz garderobe v spalnici stanovanjske hiše na območju PP Ptuj, odtujil shranjen denar.

Materialna škoda presega 4.000 evrov.



Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25