SBMS: Udeleženci Murinega nogometnega slavja naj bodo previdni

Vse udeležence slavja na stadionu pozivajo, naj bodo zaradi morebitne okužbe v prihodnjih dneh posebno pazljivi, naj se samoopazujejo in testirajo.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 24. maj 2021 ob 13:21
Splošna bolnišnica Murska Sobota

Splošna bolnišnica Murska Sobota

"V Splošni bolnišnici Murska Sobota smo veseli velikega uspeha nogometašev Mure in jim ob osvojitvi naslova državnega prvaka iskreno čestitamo. Ob tem pa opozarjamo, da moramo še vedno odgovorno upoštevati ukrepe za odpravo epidemije novega koronavirusa. Zato vse udeležence slavja na stadionu pozivamo, naj bodo zaradi morebitne okužbe v prihodnjih dneh posebno pazljivi, naj se samoopazujejo in testirajo," sporoča vodstvo Splošne bolnišnice Murska Sobota.

Sprejem na Fazaneriji

Prekmurje slavi, Mura je prvič nogometni državni prvak


"Čeprav smo prepričani, da so udeleženci dogodkov na stadionu upoštevali načela PCT (načela prebolelosti, cepljenja, testiranja), zaradi še vedno nizke precepljenosti v Pomurju ocenjujemo, da je tveganje za porast okužb večje in zato še enkrat pozivamo k cepljenju," poudarjajo ter ob tem ponovno izpostavljajo, da so obiski v bolnišnici prepovedani in da pri vključevanju v zdravstveno obravnavo dosledno upoštevajo načela PCT.

Iz navedenih razlogov bodo v naslednjih 14 dneh v bolnišnici poostreno izvajali celovite ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom, k samoopazovanju in testiranju pa so pozvali tudi zaposlene.



Več v Gospodarstvo