S čustvenim zapisom Jožetu v slovo

Od Jožeta Bračka se je ekipa Gostišča pri Antonu, katerim je bil »direktor, sodelavec, velikokrat tudi tolažnik in le redko sodnik«, poslovila s čustvenim zapisom.

Prlekija-on.net, petek, 4. junij 2021 ob 08:57
Objavil/a Gostišče pri Antonu dne Četrtek, 03. junij 2021

Slovo od Jožeta Bračka

Ob koncu maja se je po dolgi bolezni poslovil gostinec Jože Braček, lastnik zelo priljubljenega in priznanega Gostišča pri Antonu v Cerkvenjaku. Od njega so se poslavljali številni znanci, prijatelji, poslovni partnerji, županja, poslanec...

Pokojnega so k večnemu počitku pospremili 1. junija na pokopališču pri Sv. Andražu v Slovenskih goricah. Od njega se je s čustvenim zapisom poslovila tudi celotna ekipa Gostišča pri Antonu, katerim je bil "direktor, sodelavec, velikokrat tudi tolažnik in le redko sodnik".

"In potem pride dan, ko se čas ne meri več na ure in minute, ne po sončnem vzhodu in zahodu, ne po letnih časih. Pride dan, ko obstaneš in si komaj upaš priznati, da je od zdaj le še tisti čas z njim in tisti čas po njem..."

Celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Priljubljeno in znano Gostišče pri Antonu

Poslovil se je priznan in priljubljen gostinec


In potem pride dan, ko se čas ne meri več na ure in minute, ne po sončnem vzhodu in zahodu, ne po letnih časih. Pride...

Objavil/a Gostišče pri Antonu dne Četrtek, 03. junij 2021


Več v Kultura in izobraževanje