Trčili dve osebni in dve kombinirani vozili

Več kilometrski zastoji nastajajo tudi na regionalni cesti, kjer poteka obvoz.

Prlekija-on.net, sobota, 5. junij 2021 ob 14:02
Nastajajo zastoji

Nastajajo zastoji

Okoli 12.20 sej je na avtocesti A1, Ljubljana - Maribor, priključek Slovenska Bistrica sever - priključek Fram v smeri Maribora, zgodila prometna nesreča. Tam je zaradi tega popolna zapora, promet pa je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto.

Zaradi tega pred priključkom Slovenska Bistrica sever v smeri Maribora, nastajajo zastoji, trenutno dolžine 1 km in 100 m. Zastoji nastajajo tudi na vzporedni regionalni cesti R2-430, Slovenska Bistrica - Fram, pred Zgornjo Polskavo, kjer je zastoj dolg trenutno 5 km, poroča Prometno-informacijski center.

Ob 12.33 so na AC A1 iz smeri Slovenska Bistrica - Maribor, občina Slovenska Bistrica, gasilci JZ GB Maribor in PGD Slovenska Bistrica posredovali, kjer je prišlo do trčenja dveh osebnih in dveh kombiniranih vozil. Ena oseba je bila iz vozila rešena s tehničnim posegom in prepeljana v UKC Maribor. Gasilci so kraj nesreče zavarovali, posipali iztekle tekočine ter odklopili akumulatorje. Obveščene so bile pristojne službe.

Štajerska avtocesta je zaradi prometne nesreče zaprta med priključkoma Slovenska Bistrica sever in Fram proti...

Objavil/a Promet.si dne Sobota, 05. junij 2021


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.


Več v Črna kronika