Miroslav Rauter še naprej ostaja predsednik Športne zveze Ljutomer

V letu 2020 je žal tudi šport utrpel negativne posledice epidemije, kljub temu pa je bilo poslovanje in delovanje Športne zveze Ljutomer v letu 2020 dobro.

Prlekija-on.net, četrtek, 17. junij 2021 ob 15:06
Miroslav Rauter

Miroslav Rauter

V torek, 15. junija 2021, je v Zadružnem domu na Cvenu potekala 58. seja skupščine Športne zveze Ljutomer. Skupščina je bila posebna saj je potekel 4-letni mandat staremu vodstvu in je bilo potrebno izvoliti novo.

Pred pričetkom skupščine so za dobrodošlico na Cvenu poskrbeli člani tamburaške skupine Kulturnega društva Cven, kateri so zaigrali nekaj skladb.

Predsednik Miroslav Rauter je nagovoril vse zbrane in odprl skupščino. Pregledala in potrdila so se poročila za leto 2020, kjer se je ugotovilo, da je žal tudi šport utrpel negativne posledice epidemije. Kljub temu pa je bilo poslovanje in delovanje zveze v letu 2020 dobro. Športna zveza Ljutomer povezuje 59 športnih društev, ki delujejo na območju občine Ljutomer in občine Veržej. Skupaj s svojimi članicami je zveza v letu 2020 organizirala 84 prireditev, na katerih je sodelovalo 3074 udeležencev.

Sledila je razrešitev organov in nato volitve v organe ŠZ Ljutomer za mandatno obdobje 2021-2025.

Soglasno je bilo potrjeno, da predsednik Športne zveze Ljutomer še naprej ostaja Miroslav Rauter. Člani predsedstva pa so: Jan Filipič, Dejan Kolarič, Branko Kristl, Peter Petek, Aleš Ploj in Aleš Vrbančič.

Novo vodstvo je predstavilo svoje načrte in cilje za naprej ter članicam obljubilo dobro in konstruktivno delo, sodelovanje in povezovanje.

Zbrane na skupščini sta pozdravila tudi podžupan občine Ljutomer Niko Miholič in predstavnik občine Veržej Dejan Kolarič.

Hvala vsem prisotnim na skupščini. Gremo pogumno naprej!



Več v Šport