Nastop učencev GŠ Slavka Osterca Ljutomer ob podelitvi spričeval

Pred podelitvijo spričeval je šola organizirala kratek nastop učencev na dvorišču šole.

Prlekija-on.net, torek, 29. junij 2021 ob 09:04
Nastop učencev GŠ Slavka Osterca Ljutomer

Nastop učencev GŠ Slavka Osterca Ljutomer

V GŠ Slavka Osterca Ljutomer zaključujejo šolsko leto 2020/21, ki je za šolo bilo prelomno in posebno. Namreč v septembru 2020 so pričeli pouk v dolgo pričakovanih prenovljenih prostorih šole. Seveda gre velika zahvala ustanovitelju Občini Ljutomer, da se je projekt obnove šole zaključil, saj so kar osem let vzgojno izobraževalno delo izvajali v nadomestnih prostorih. Z obnovljenimi prostori so skupaj z učenci, starši in učitelji pridobili odlične pogoje za nadaljnje delo na področju vzgoje mladih instrumentalistov, pevcev in plesalcev.

Prav tako si bodo to šolsko leto zapomnili po pouku na daljavo zaradi epidemije, ki so ga pričeli izvajati že v sredini oktobra 2020 in ki je trajalo do konca februarja, ko so ponovno pričeli samo z individualnim poukom v šoli. Nauk o glasbi, balet komorna igra, pevski zbor in orkestri so s poukom nadaljevali na daljavo. Potem so zaradi poslabšanja epidemiološke slike 1. aprila za 14 dni spet zaprli šolo za celoten pouk.

V sredini aprila 2021, se je potem pričelo sproščanje ukrepov in do konca šolskega leta so pouk izvajali v glasbeni šoli.

Zahvala gre vsem učencem za vztrajnost in požrtvovalnost pri pouku na daljavo. prav tako hvala staršem za moralno podporo svojemu otroku skozi to zahtevno šolsko leto.

Čestitke tudi vsem udeležencem glasbenih tekmovanj in njihovim mentorjem za odlične uspehe v tem šolskem letu, ki je predstavljalo za pripravo na tekmovanje dodatno oviro zaradi pouka na daljavo.

Vsem mladim glasbenikom, pevcem in plesalcem želimo lepe sproščene počitnice s čim več vode in sonca, da si naberete novih moči in pridete in v začetku septembra zdravi nasmejani in polni energije k pouku.

Živele počitnice.

Foto: arhiv šole



Več v Kultura in izobraževanje