Kolesarka v močnem nalivu padla in z glavo udarila ob kamen. Na kraju je umrla.

Na rahlem klancu navzdol je izgubila oblast nad kolesom, padla in z glavo udarila ob kamen ter obležala. Dosedanje ugotovitve kažejo, da je to bil tudi vzrok smrti.

Prlekija-on.net, sreda, 14. julij 2021 ob 14:08
Kolesarka je padla in na kraju umrla

Kolesarka je padla in na kraju umrla

Iz PU Maribor so sporočili, da so danes ob 8.37 bili na telefonsko številko 113 obveščeni, da v jarku ob kolesarski stezi v Studenicah leži negibna kolesarka. Na kraj so bili takoj napoteni policisti in reševalci, ki so 65-letno žensko sicer oživljali, vendar pri tem niso bili uspešni, saj je na kraju umrla.

Dosedanje ugotovitve policistov kažejo na to, da je pokojna danes okoli 7. ure, ko je na tistem območju močno deževalo, kolesarila iz smeri naselja Studenice po javni oz. kolesarski poti. Na rahlem klancu navzdol je izgubila oblast nad kolesom, padla in z glavo udarila ob kamen ter obležala. Dosedanje ugotovitve kažejo, da je to bil tudi vzrok smrti.

Policisti nesrečo obravnavajo kot prometno nesrečo. Na cestah na območju PU Maribor je letos v 11 prometnih nesrečah umrlo 11 ljudi, v primerljivem obdobju lani pa v 10 nesrečah 11 ljudi.

Strela je udarila v gospodarski objekt

Zajelo nas je neurje, zaradi udara strele zagorelo na gospodarskem poslopju




Več v Črna kronika