Dvorec Jeruzalem bo dobil najemnika

Iztekel se je rok za javno zbiranje ponudb za oddajo v najem poslovno turističnega objekta Dvorec Jeruzalem. Komisija je predlagala, da se po dodatnih usklajevanjih pristopi k podpisu najemne pogodbe.

Prlekija-on.net, sreda, 21. julij 2021 ob 14:551
Dvorec Jeruzalem

Dvorec Jeruzalem

V ponedeljek, 19. julija, se je iztekel rok za javno zbiranje ponudb za oddajo v najem poslovno turističnega objekta Dvorec Jeruzalem na naslovu Jeruzalem 8, s servisno informacijskim objektom (TIC). V komisijo za izbor najugodnejšega najemnika v dvorcu Jeruzalem je Občina Ljutomer povabila mag. Heleno Cvikl, Petra Misjo in Uroša Kamenška.

Odpiranja ponudb se je udeležil tudi prijavitelj, ki je komisiji predstavil vizijo razvoja turistične destinacije. Komisija je vlogo prijavitelja ocenila pozitivno in predlagala, da se po dodatnih usklajevanjih pristopi k podpisu najemne pogodbe.

"Glede na predstavljeno vizijo, smo prepričani, da bodo izpolnjena vsa pričakovanja tako najemodajalca in občanov, kakor tudi gostov ter obiskovalcev od drugod. Veseli nas, da so težave, ki smo jih imeli v preteklosti uspešno rešene. Četudi je trajalo dlje kot smo pričakovali, verjamemo, da se dvorcu in Jeruzalemu ponovno pišejo lepši časi," ob tem pravijo na Občini Ljutomer.

Kdo je bil izbran za najem dvorca, še nam zaenkrat ni znano.

Dvorec Jeruzalem sameva že nekaj let

Se za Dvorec Jeruzalem obetajo lepši časi?


Dvorec Jeruzalem

Zbirajo se ponudbe za oddajo Dvorca Jeruzalem v najem




Več v Gospodarstvo