Policija prosi za pomoč: Iz reke Drave izvlekli truplo neznanega moškega, ga prepoznate?

Oblečen je bil v majico s kratkimi rokavi, modro-zelene barvne kombinacije, z napisom »AD ŠTAJERSKA«, in v kratke hlače črne barve.

Prlekija-on.net, torek, 3. avgust 2021 ob 15:21
Iz Drave so izvlekli truplo

Iz Drave so izvlekli truplo

Iz PU Maribor so sporočili, da je v ponedeljek, 2. avgusta, Operativno komunikacijski center Policijske uprave Maribor ob 12.24 prejel obvestilo, da so med rednim vzdrževanjem na Hidroelektrarni Zlatoličje, ob 12.15, iz kanala reke Drave izvlekli truplo neznanega moškega.

Moški je star okoli 40 let, visok 180 cm, temno rjavih kratko pristriženih las, rjavih oči, srednje postave, z rahlo poraščeno brado in brki (neobrit). Oblečen je bil v majico s kratkimi rokavi, modro-zelene barvne kombinacije, z napisom »AD ŠTAJERSKA«, in v kratke hlače črne barve. Obute je imel črne nogavice in črne športne copate z belimi vzorci, z napisom Kipsta.

Truplo so potegnili iz kanala reke Drave

Znana identiteta moškega, ki so ga mrtvega našli v kanalu reke Drave


Kriminalisti so opravili ogled kraja najdbe trupla. Opravljena je bila tudi obdukcija pokojnega. Dosedanja kriminalistična preiskava ni pokazala suma, da bi moški umrl zaradi tuje krivde. Kdo je pokojni moški policiji do sedaj ni uspelo ugotoviti. Prav tako na njihovi in sosednjih policijskih upravah nimajo prijave pogrešane osebe, ki bi ustrezala opisu tega moškega.

Ker s klasičnimi metodami dela policisti in kriminalisti za sedaj ne morejo ugotoviti identitete pokojnega moškega, naprošajo za pomoč javnost. Poslali so fotografijo pokojnega in prosijo vse, da v kolikor prepoznate moškega na njej ali pogrešate kakšno moško osebo, to čimprej javite na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Ker je zadeva zaključena, smo iz medija umaknili fotografijo.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika

Policija

Obravnavali tatvino goriva in poškodovanje vozil

četrtek, 23. maj 2024 ob 07:45
Požar je zajel hišo, foto: PGD Ljutomer

Ponoči zagorela stanovanjska hiša

sreda, 22. maj 2024 ob 12:25