Podelili smo vstopnice za Pozdrav poletju

Nagradna igra Pozdrav poletju

Prlekija-on.net, ponedeljek, 6. junij 2011 ob 09:111
Pozdrav poletju

Pozdrav poletju

Zaključila se je nagradna igra, kjer smo podelili tri vstopnice za vsak dan koncerta ob prireditvi Pozdrav poletju, kjer bodo v soboto, 11. junija nastopili Prljavo kazalište, D'kwaschen retashy in Broken Hearts, v nedeljo, 12. junija pa Werner s spremljevalno skupino Nova Legija. Vstopnice za koncert je podarilo podjetje Vaščanka TP d.o.o., ki je organizator koncerta.

Vstopnice za koncert Prljavo kazalište prejmejo:
Vstopnice za koncert Werner prejmejo:
Vprašanje se je glasilo: Kako je ime članu D'kwaschen retashy, ki je lani zmagal v šovu Big Brother slavnih?
Pravilen odgovor je bil Jože Činč.

Nagrajenci so bili obveščeni. V kolikor se ne javijo v ustreznem času, se vstopnice podelijo naslednjim uporabnikom na seznamu ali na Facebook strani Prlekija-on.net.

Nagrajencem čestitamo.

Sobota, 11. junij 2011
Od 20.00 dalje Broken Hearts, D'kwaschen retashy in Prljavo kazalište, karte so v predprodaji od 10. maja dalje na vseh eventimovih prodajnih mestih in v Šic bar cafeju, cena v predprodaji 9 evrov na dan prireditve pa 12 evrov.

Nedelja, 12. junij 2011
Tokrat tudi nekaj za malo starejšo publiko. Od 18.00 dalje bo nastopil Werner s spremljevalno skupino Nova Legija. Karte prav tako v predprodaji od 10. maja dalje na vseh eventimovih prodajnih mestih in v Šic Bar cafeju, ena v predprodaji je 5 evrov, na dan koncerta pa 7 evrov.


Več v Nagradne igre

Moč glasbe nas združuje

Moč glasbe nas bo ponovno združila v Lenartu

petek, 16. marec 2018 ob 08:38
Bujta repa

Znan je program 61. Bujte repe

sreda, 21. februar 2018 ob 15:24