Pri košnji trave se je prevrnil traktor. Ponesrečenca so dolgo oživljali, a je na kraju umrl.

Ko je prišel do konca nabrežine, mu je pričel traktor drseti, nato pa se je prevrnil na desni bok in padel v globino okoli 5 metrov. Kljub takojšnji pomoči policistov, gasilcev in reševalcev, ki so traktorista dolgo oživljali, so bile poškodbe prehude in je na kraju nesreče umrl.

Prlekija-on.net, sreda, 11. avgust 2021 ob 09:29

DORNAVA, Bratislavci 10.08.2021 20:31 Prevrnjen Traktor, Savci Ob 20.31 se je pri naselju Bratislavci, občina...

Objavil/a 112 PTUJ dne Torek, 10. avgust 2021

Prevrnil se je traktor

V torek, 10. avgusta, ob 20.31 se je pri naselju Bratislavci, občina Dornava, pri košnji trave prevrnil traktor, pri čemer se je poškodoval traktorist.

Gasilci PGD Ptuj, Polenšak in Dornava so s tehničnim posegom izvlekli poškodovanca iz kabine, ga oživljali do prihoda reševalcev NMP Ptuj ter zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka.

Iz PU Maribor so sporočili, da je sinoči, okoli 20.22 57-letni moški, s kmetijskim traktorjem na katerem je imel nameščena mulčerja za travo spredaj in zadaj, mulčil travo po nabrežini v sadovnjaku v Bratislavcih. Ko je prišel do konca nabrežine, mu je pričel traktor drseti, nato pa se je prevrnil na desni bok in padel v globino okoli 5 metrov. Kljub takojšnji pomoči policistov, gasilcev in reševalcev, ki so traktorista dolgo oživljali, so bile poškodbe prehude in je na kraju nesreče umrl.

Policisti bodo pristojnemu tožilstvu podali poročilo.

 



Več v Črna kronika