Neznani voznik trčil v moped in odpeljal. Poškodovana sta voznica in sopotnik. Policija prosi za pomoč.

Ste videli prometno nesrečo na relaciji Ptuj - Dornava? Policija prosi za pomoč. Neznani voznik se na kraju prometne nesreče ni ustavil in poškodovanima ni nudil pomoči, temveč je kot neposredni udeleženec prometne nesreče zapustil mesto prometne nesreče.

Prlekija-on.net, petek, 13. avgust 2021 ob 00:24
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Policisti Policijske postaje Ptuj obravnavajo prometno nesrečo s telesnimi poškodbami in prosijo za pomoč. Dne 12. 8. 2021 ob 21.00 uri se je v bližini nadvoza čez železniško progo na relaciji Ptuj - Dornava zgodila prometna nesreča med neznanim vozilom temno sive oz. črne barve in voznico mopeda, na katerem je bil tudi sopotnik. Neznani voznik neznanega vozila je trčil v zadnji del mopeda in si zaradi tega poškodoval desno stransko vzratno ogledalo. Voznica mopeda in sopotnik sta zadobila telesne poškodbe. Neznani voznik se na kraju prometne nesreče ni ustavil in poškodovanima ni nudil pomoči, temveč je kot neposredni udeleženec prometne nesreče zapustil mesto prometne nesreče.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče, naprošajo neznanega voznika ali morebitne očividce prometne nesreče, da se oglasijo na Policijski postaji Ptuj ali pokličejo na telefonsko številko 02 780-9100 ali številko 113 ali pa pokličejo na anonimno tel. št. 080 1200.



Več v Črna kronika