Ciara TP in Mirko Gregorc zmagovalca kvalifikacij za državno prvenstvo za triletne kasače

Zvrstilo se je 7 dirk, med njimi dirka za Pokal Pomurskega sejma in Kvalifikacije za državno prvenstvo za triletne kasače.

Prlekija-on.net, nedelja, 22. avgust 2021 ob 21:21
Kvalifikacije za državno prvenstvo za triletne kasače

Kvalifikacije za državno prvenstvo za triletne kasače

V Ljutomeru so to nedeljo, 22. avgusta, potekale že 3. kasaške dirke v letošnjem letu. Na sporedu je bilo 7 dirk, v ospredju pa sta bili dirka za Pokal Pomurskega sejma in Kvalifikacije za državno prvenstvo za triletne kasače.

Pokal Pomurskega sejma je pripadel PRIME MS z voznikom Mitjo Slavičem (KK Ljutomer). Drugo mesto je zasedel SATCHMO MS z voznikom Vitom Šadlom (KK Ljutomer), tretje pa ULFAST z voznikom Milanom Žanom (KK Komenda).

Kasaške dirke za pokal Pomurskega sejma

Pokal Pomurskega sejma pripadel PRIME MS z voznikom Mitjo Slavičem


Zmagovalka kvalifikacij za državno prvenstvo za triletne kasače je postala CIARA TP z voznikom Mirkom Gregorcem (KD Krim). Drugo mesto je pripadlo ANABELLE z voznikom Markom Slavičem (KK Ljutomer), tretje pa MAYI VIVI z voznikom Jankom Sagajem (KK Ljutomer).

Zmagovalci ostalih dirk so bili: PEGI z voznikom Markom Slavičem (KK Ljutomer), UNDER PRESURE z voznikom Markom Slavičem (KK Stožice Ljubljana), MARION MARK z voznikom Jankom Sagajem (KK Ljutomer), FJORI z voznikom Sašo Seršenom (KK Ljutomer) in MAUGLI z voznikom Jankom Sagajem (KK Ljutomer).

Vsi podrobni rezultati so dosegljivi tukaj.


Več v Šport