Trčil v steber mostu. Vozilo je zgorelo v celoti.

Ker ni vozil po sredini vozišča, je zapeljal desno po nabrežini reke ter trčil v steber mostu.

Prlekija-on.net, petek, 27. avgust 2021 ob 09:00
Vozilo je v celoti zgorelo (simbolična fotografija)

Vozilo je v celoti zgorelo (simbolična fotografija)

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil in dva primera povoženja divjadi.

V Lendavi je voznik osebnega avtomobila vozil po makadamski cesti, ki poteka vzporedno ob reki Ledavi. Ker ni vozil po sredini vozišča, je zapeljal desno po nabrežini reke Ledave ter trčil v steber mostu. Po trčenju se je avtomobil vžgal in pogorel v celoti. Voznik se je pri trčenju lahko telesno poškodoval.

Vozilo je zgorelo

Policisti ob gorečem vozilu, iz reke rešili voznika


Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali dve tatvini koles in vlom v stanovanjsko hišo, radgonski tatvino denarnice z denarjem, lendavski pa tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Gornji Radgoni je bil zaustavljen voznik osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da za vožnjo ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil mu je bil zasežen.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika