Policisti ob gorečem vozilu, iz reke rešili voznika

Policisti do gorečega vozila niso mogli pristopiti, so pa na kraju slišali glasove osebe. V neposredni bližini gorečega avtomobila so v reki opazili moškega, katerega so rešili iz vode.

Prlekija-on.net, petek, 27. avgust 2021 ob 14:21
Vozilo je zgorelo

Vozilo je zgorelo

Poročali smo že, da se je včeraj malo po 21. uri v Lendavi zgodila prometna nesreča z lahkimi telesnimi poškodbami, ko je voznik osebnega avtomobila zapeljal po nabrežini reke Ledave in trčil v steber mostu. Po trčenju se je avtomobil vžgal in pogorel v celoti.

Policisti do gorečega vozila niso mogli pristopiti, so pa na kraju slišali glasove osebe. V neposredni bližini gorečega avtomobila so v reki opazili moškega, katerega so rešili iz vode. V postopku je bilo ugotovljeno, da je bil moški voznik osebnega avtomobila.

Voznika so na kraju oskrbeli zdravstveni delavci in je bil odpeljan v bolnišnico. Tudi policista sta zaradi vdihovanja dima iskala zdravniško pomoč.

Na vozilu je nastalo za okrog 1.000 evrov škode.

Vozilo je v celoti zgorelo (simbolična fotografija)

Trčil v steber mostu. Vozilo je zgorelo v celoti.


Kraj prometne nesreče


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika