V najtežji televizijski športni preizkušnji bo nastopila tudi 32-letnica iz Murske Sobote

6. septembra ob 19.45 na Planet prihaja najtežja televizijska športna preizkušnja Exatlon.

Prlekija-on.net, nedelja, 5. september 2021 ob 08:45
Sanja Novak, foto: Planet TV

Sanja Novak, foto: Planet TV

V ponedeljek, 6. septembra ob 19.45 na Planet TV prihaja najtežja televizijska športna preizkušnja Exatlon. Kot pravijo ustvarjalci oddaje, bo Exatlon Slovenija pred neverjetne športne izzive, kakršnih pri nas še nismo videli, postavil najpogumnejše ter fizično najbolj pripravljene tekmovalce in tekmovalke, ki bodo na zahtevnih poligonih nedvomno dokazali, da smo Slovenci resnično predani športu.

V adrenalinski oddaji se bosta na ultimativno preizkušnjo podali dve ekipi, ekipnim preizkušnjam pa bodo sledile še posamične preizkušnje. Fizično odlično pripravljeni tekmovalci bodo preizkušali svojo moč, pogum in vzdržljivost na osupljivih poligonih, ki vključujejo tako nepredvidljiv teren kot tudi različne prepreke in ovire, pa tudi tobogane, predore, mreže in naravne elemente, kot so voda, pesek in blato. Tekmovalci se ne bodo smeli bati niti ognja niti višine, zelo prav pa jim bo prišla tudi iznajdljivost. Zmagovalca bosta na koncu dva, moški in ženska, ki bosta poleg naziva zmagovalca preizkušnje Exatlon prejela še vsak po 50 tisoč evrov.

Športne preizkušnje bo s svojim nezgrešljivim komentarjem spremljal voditelj Miran Ališič, medtem ko bo utrip med tekmovalci in tekmovalkami v netekmovalnem delu preverjala Tina Gaber. Med sabo se bosta pomerili rdeča in modra ekipa. Rdečo ekipo sestavljajo znani obrazi in uveljavljeni športniki, v Dominikanski republiki pa se jim bo pridružila tudi modra ekipa izzivalcev.

V modri ekipi bo nastopala tudi 32-letna Sanja Novak iz Murske Sobote. »Vsestranska športnica Sanja ima sicer diplomo iz razrednega pouka, a je trenutno zaposlena v proizvodnji. Nekoč je trenirala atletiko in hitrostno rolanje, največ športnih dosežkov je zabeležila v ekipnih tekmovanjih. Je drobne postave, zato jo pogosto kličejo "mala", a na Exatlonu je pripravljena pokazati svojo pravo moč,« se glasi njen opis na uradni spletni strani.

Exatlon Slovenija - modra ekipa

To je modra ekipa izzivalcev! Boj se začne že v ponedeljek ob 19.45 na Planet TV!

Objavil/a Exatlon Slovenija dne Sreda, 01. september 2021
Exatlon - od 6. septembra na Planetu

Rdeča ekipa je znana! Od 6. septembra na Planet TV!

Objavil/a Exatlon Slovenija dne Četrtek, 26. avgust 2021


Več v Šport