Od srede spremenjen urnik hitrega testiranja za Covid-19 v ZD Ljutomer

Od srede, 15. septembra, velja nov urnik izvajanja testiranj HAGT proti Covid-19. Cena samoplačniškega HAGT testa je 9,50 EUR.

Prlekija-on.net, torek, 14. september 2021 ob 15:46

Iz Zdravstvenega doma Ljutomer sporočajo, da od srede, 15. septembra, velja nov urnik izvajanja testiranj HAGT proti Covid-19. Spodaj objavljamo vse informacije ter urnik.

Do brezplačnega hitrega testiranja so upravičene:

  • Osebe, ki se zaradi svojega zdravstvenega stanja ne smejo cepiti, kar dokazujejo s pisnim potrdilom zdravnika,
  • Uporabniki zavodov za prestajanje zaporne kazni zapora, prevzgojnih domov, centrov za tujce, azilnih domov in integracijskih hiš ob sprejemu v nastanitev ali po ponovni vrnitvi v nastanitev, če je odsotnost trajala več kot 48 ur.

Za vse ostale potrebe plačajo osebe same, razen če je z delovno organizacijo, športnim društvom dogovorjeno drugače - predhodni dogovor z seznamom - covid ambulanta; mail: covid19@zd-lju.si ali na tel. št.: (02) 585 14 09 - vsak delovnik od 07.30 - 13.15 in v soboto od 07.30 - 11.30 ure

Cena samoplačniškega HAGT testa je 9,50 EUR (možnost plačila: gotovina ali bančna kartica).

S seboj je potrebno imeti zdravstveno izkaznico zaradi vpisa opravljenega testa v sistem in posledično informacije o rezultatu brisa preko sms-a, izpisa potrdila in vodenja opravljenih storitev.

Urnik testiranjKomentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo