V Lenartu svoja vrata odprl še en supermarket

Za dobro počutje kupcev bo skrbelo 20 novo zaposlenih.

Prlekija-on.net, četrtek, 23. september 2021 ob 08:58
Tuš supermarket Lenart

Tuš supermarket Lenart

Pred 14 dnevi se je v Lenartu odprla 63. Lidlova trgovina v Sloveniji, ta teden pa so odprli še Tuš supermarket, ki je v svojo mrežo več kot 100 trgovin dodal povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

Sodoben supermarket je oblikovan v skladu z najnovejšimi nakupovalnimi trendi, k dobremu počutju pa pripomorejo tudi do okolja prijazne tehnologije hlajenja in razsvetljave. V prodajni ponudbi so sledili pričakovanju kupcev ter na prodajne police umestili več kot 70 % izdelkov slovenskega porekla.

V sodobni lastni pekarni bodo skozi ves dan pekli sveže pekovske dobrote, za sladke trenutke bodo poskrbeli z izbrano ponudbo pakiranih slaščic, mesnica kupce navdušuje z bogato ponudbo mesa in mesnih pripravkov lastne izdelave, oddelek sadja in zelenjave pa s pregovorno svežino, pri čemer bo poseben poudarek na sezonskih in lokalno pridelanih pridelkih. Kupce čaka priročna ponudba izdelkov za hitro malico ali kosilo Tuš Express To Go, sezonska ponudba ter lokalni, slovenski izdelki. Seveda bodo tudi v novem supermarketu na voljo izdelki gurmanske linije Ana Roš & Tuš, ki na domačo mizo prinašajo vrhunsko kulinariko.

Za dobro počutje kupcev bo skrbelo 20 novo zaposlenih, Tuš supermarket Lenart pa je odprt od ponedeljka do sobote, od 7.00 do 20.00 ure.

Jutranji del ekipe ob prejemu simboličnega ključa

V Lenartu odprli 63. Lidlovo trgovino v Sloveniji




Več v Gospodarstvo