Vital Fit se tudi letos pridružuje evropskemu tednu športa

V Ljutomeru bo Društvo Vital Fit v tednu športa nudilo brezplačne individualne osebne treninge, za vse, ki bi si želeli poskusiti vadbo v fitnesu.

Prlekija-on.net, četrtek, 23. september 2021 ob 18:39
Nuša Vukan

Nuša Vukan

Na današnji dan, 23.septembra, praznujemo dan slovenskega športa, ob prazniku pa bodo po celotni Sloveniji potekali športno-rekreativni dogodki za vse starosti. Pobudo za praznik oziroma dan, posvečen slovenskemu športu, je lani dal Olimpijski komite Slovenije (OKS). Na ta dan se še posebej izpostavlja šport in telesna dejavnost, ki je izjemnega pomena za zdravje. Šport spodbuja pozitivne vrednote in povezuje Slovenijo, zato ob številnih dosežkih naših športnikov lahko trdimo, da smo Slovenci športni narod.

Evropskemu tednu športa, ki ga po vsej Evropi obeležujemo med 23. in 30. septembrom, se tudi letos pridružuje Slovenija. V Ljutomeru bo Društvo Vital Fit v tednu športa nudilo brezplačne individualne osebne treninge, za vse, ki bi si želeli poskusiti vadbo v fitnesu.

V Ljutomeru bo Društvo Vital Fit v tednu športa nudilo brezplačne predstavitvene osebne treninge v ŠIC Fitnesu Ljutomer, za vse, ki bi želeli poskusiti vadbo in si bodo rezervirali svoj termin. Treninge vodi diplomirana športna trenerka in osebna trenerka fitnesa Nuša Vukan, ki je po študiju velnesa študirala še na Pedagoški fakulteti v Mariboru, smer Športno treniranje in se specializirala na področju fitnesa, kjer je tudi diplomirala z odliko. Med drugim je osebna trenerka in mentorica za bodoče generacije strokovnih delavcev pri FZS (Fitnes Zvezi Slovenije).

Njeno poslanstvo je ozaveščanje o pomenu gibanja za zdravje in približevanje vadbe posamezniku, z namenom izboljšanja kakovosti njegovega življenja in družbe. To počne skozi različne vadbene programe, kot so vadba za izgubo maščobe, preoblikovanje telesa, programi za moč in gibljivost, vadba za zdravo hrbtenico in še mnogo drugih.

žZa vse, ki želijo poskusiti kako poteka vadba v fitnesu, vabijo, naj si rezervirajo brezplačni predstavitveni osebni trening v času Evropskega tedna športa na 031 473 053 ali na info@vital-fit.si ali Facebook strani Društvo Vital Fit. Za eno osebo velja en brezplačni trening.Več v Šport

Rogla, foto: Arhiv Unitur

Na Rogli se pričenja smučarska sezona

četrtek, 7. december 2023 ob 13:25
Meteorplast ŠIC bar - Siliko

Derbi kroga se je končal brez zmagovalca

sreda, 6. december 2023 ob 08:07
Meteorplast ŠIC bar

V Ljutomer prihaja vodilna ekipa lige

torek, 5. december 2023 ob 08:32