Z znanjem in spretnostmi do poklicev prihodnosti

Izpod rok učencev so nastali unikatni mozaiki iz keramičnih ploščic, papirnati roboti, izdelali pa so tudi majhna vozila z uporabo različnih materialov.

Prlekija-on.net, četrtek, 7. oktober 2021 ob 08:24
Dan dejavnosti na OŠ Mala Nedelja

Dan dejavnosti na OŠ Mala Nedelja

V tednu otroka so na Osnovni šoli Mala Nedelja izvedli zanimiv dan dejavnosti. Učenci od 6. do 9. razreda so skozi praktične aktivnosti preizkušali svoje ročne spretnosti, razširjali znanje o poklicih sedanjosti in prihodnosti, izobraževalnih programih ter iskali inovativne ideje.

V vsakem oddelku se je zvrstilo pet delavnic, pri izvedbi pa so poleg učiteljev sodelovali še ga. Vesna Starman in g. Črtomir Tavzes iz Centra odličnosti za raziskave in inovacije (Innorenew Coe) ter g. Ciril Ambrož in g. Boštjan Čukur iz Srednje gradbene šole in gimnazije Maribor. Izpod rok učencev so nastali unikatni mozaiki iz keramičnih ploščic, papirnati roboti, izdelali pa so tudi majhna vozila z uporabo različnih materialov.

Nina ŠkrabanKomentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje