V Exatlon Slovenija vstopila še ena Prekmurka

Exatlon je zanjo predvsem izziv, da preizkusi meje svoje vzdržljivosti, po drugi strani pa si nadvse želi postati tudi končna zmagovalka. pravi.

Prlekija-on.net, četrtek, 7. oktober 2021 ob 10:51

Kaja Casar

Od začetka septembra lahko na Planet TV spremljamo najtežjo televizijsko športno preizkušnjo Exatlon Slovenija. Oddaja pred neverjetne športne izzive, kakršnih pri nas še nismo videli, postavlja najpogumnejše ter fizično najbolj pripravljene tekmovalce in tekmovalke, ki na zahtevnih poligonih nedvomno dokazujejo, da smo Slovenci resnično predani športu.

V televizijski oddaji že lahko spremljamo Sanjo Novak iz Murske Sobote, ki se je v preteklih oddajah že izkazala v spretnostih, tokrat pa je modro ekipo okrepila še ena Prekmurka, in sicer Kaja Casar iz Rakičana, ki jo poznamo že iz šova Sanjski moški. Kaja je zamenjala Katarino, ki je tekmovanje morala zapustiti zaradi poškodbe.

Sanja Novak, foto: Planet TV

V najtežji televizijski športni preizkušnji bo nastopila tudi 32-letnica iz Murske Sobote


"Kaja Casar prihaja iz okolice Murske Sobote in je zaprisežena športnica. Devet let je trenirala karate in enkrat osvojila drugo mesto na državnem prvenstvu. Štiri leta je trenirala nogomet, preizkusila se je tudi v košarki in odbojki. Bila je tudi nogometna sodnica. Exatlon je zanjo predvsem izziv, da preizkusi meje svoje vzdržljivosti, po drugi strani pa si nadvse želi postati tudi končna zmagovalka," se glasi njen opis na uradni spletni strani.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45 na Planet TV.



Več v Družabno