Nujno obvestilo udeležencem cestnega prometa v enem najbolj obremenjenih prometnih križišč

Zaradi nedelujočega semaforja v Mariboru, v križišču Tržaške, Titove, Ptujske in Ceste proletarskih brigad že prihaja do prometnih nesreč. Policisti zato vse voznike pozivajo, naj zelo pozorno upoštevajo prometne znake, ki so postavljeni na semaforju.

Prlekija-on.net, torek, 19. oktober 2021 ob 20:30
Semaforji trenutno ne delujejo

Semaforji trenutno ne delujejo

Iz PU Maribor so sporočili, da je v torek, 19. oktobra, v popoldanski prometni konici prišlo do prometne nesreče v enem najbolj obremenjenih prometnih križišč v Mariboru, v križišču Tržaške, Titove, Ptujske in Ceste proletarskih brigad. Zaradi trčenja v semafor je ta od takrat v okvari oz. je na »utripu«.

Upravljalec semaforja te napake vsaj do jutri, morda tudi dlje časa, ne bo mogel odpraviti oz. ne bo mogel vzpostaviti delovanja semaforja.

Zaradi nedelujočega semaforja že prihaja do prometnih nesreč. Policisti zato vse voznike pozivajo, naj zelo pozorno upoštevajo prometne znake, ki so postavljeni na semaforju. V času, ko semafor ne deluje, se je potrebno ravnati po njih, v kolikor pa promet usmerja policist, pa po znakih, ki jih daje policist.

Policisti bodo v jutranji konici fizično usmerjali promet. Ker je v teh jutranjih urah še tema oz. mrak, pozivajo k veliki previdnosti in upoštevanju znakov policistov.

Vsem tistim, ki imajo možnost uporabiti alternativne poti in se izogniti temu križišču, predlagajo, da to tudi storijo.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo