Prleško-primorski obračun se je končal brez zmagovalca

V ljutomerski dvorani ŠIC sta se pomerila domači Meteorplast ŠIC bar in Bronx iz Škofij.

Prlekija-on.net, sobota, 30. oktober 2021 ob 18:26
Meteorplast ŠIC bar - Bronx

Meteorplast ŠIC bar - Bronx

V 1. slovenski futsal ligi so bili v petek, 29. oktobra 2021, odigrani dvoboji 8. kroga. V ljutomerski dvorani ŠIC sta se pomerila domači Meteorplast ŠIC bar in Bronx iz Škofij. Prleško-primorski obračun se je pred 65 gledalci končal brez zmagovalca z izidom 1:1 (1:0). Gostitelje je v 4. minuti v vodstvo popeljal Rok Šnofl, gostje pa so izenačili v 31. minuti preko Nika Zajca. Meteorplast ŠIC bar ima po nepopolnem 8. krogu na šestem mestu šest točk, Bronx Škofije pa je deveti s tremi točkami. Po pokalnih obračunih se prvenstvo nadaljuje 12. novembra 2021.

Ljutomerčani so po treh zaporednih porazih odločno stopili v dvoboj z željo, da prekinejo negativen niz. Želja po vodstvu se jim je izpolnila že v uvodu tekme, ko je drugi zadetek v prvoligaški konkurenci zabil Rok Šnofl. Gostitelji so bili v prvem polčasu podjetnejši, a jim več ni uspelo premagati vratarja gostov Alena Mordeja.

V drugi polčas so Primorci stopili veliko agresivnejše in pritiskali na vratar Andreja Fajfarja. Po vratnici Tilna Cupina in prečniku Jerneja Peroše v 30. minuti so minuto pozneje prišli do izenačenja. Po podaji s kota je bil uspešen realizator gostujoči kapetan Nik Zajc. Do konca dvoboja sta si obe ekipi priigrali priložnosti za zmagoviti zadetek, a se mreži nista več zatresli. »Končni rezultat je realen. Obe ekipi sta mladi in imata še veliko za postoriti. Na obeh straneh so bile priložnosti za zmago, a je na koncu pošteno, da se je tekma končala z neodločenim izidom,« je dogajanje na parketu komentiral vratar gostov Alen Mordej. Z njim se je strinjal tudi vratar domače ekipe Andrej Fajfar: »Želeli smo si vse tri točke. Dolgo nam je dobro kazalo. Manjša napaka nas je stala zadetka, ki smo ga prejeli. Če pogledam celoten potek tekme je delitev točk povsem pravična

Meteorplast ŠIC bar bo v naslednjem krogu gostoval na Vrhniki, Bronx Škofije pa bo v Kopru gostil Mlinše.

Podrobnosti z dvoboja Meteorplast ŠIC bar - Bronx Škofije, drugi rezultati 8. kroga, razpredelnica, lista strelcev najdete tukaj.

Alen Mordej - vratar Bronxa:

Andrej Fajfar - vratar Meteorplasta:



Več v Šport