Ljutomerski policisti obravnavali tatvino kmetijskih pridelkov

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.

Prlekija-on.net, torek, 2. november 2021 ob 07:23
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči. V obeh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavano eno kaznivo dejanje in ena kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali tatvino kmetijskih pridelkov. Po naših informacijah so na Cvenu z njive kradli fižol.

Javni red je bil kršen 1-krat na javnem kraju. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bila zasežena dva osebna avtomobila.

Vse voznike opozarjajo, da so ceste na območju PU Murska Sobota zaradi dežja mokre in spolzke. V šolo pa se po enem tednu vračajo otroci, zato previdno na cesti.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.Več v Črna kronika