Žan iz okolice Ptuja po težki bolezni in izgubi očeta sedaj prišel do pogodbe z veliko glasbeno založbo

23-letni Žan Šteflič pod umetniškim imenom Fall The Sky je izdal svoj drugi lasten komad na francoski založbi High Five Music Records, ki ima skupno kar 4 milijone sledilcev.

Prlekija-on.net, torek, 15. februar 2022 ob 10:36
Žan Šteflič - Fall The Sky

Žan Šteflič - Fall The Sky

23-letni Žan Šteflič pod umetniškim imenom Fall The Sky je izdal svoj drugi lasten komad na francoski založbi High Five Music Records, ki ima skupno kar 4 milijone sledilcev. Najbolj izstopa njihov youtube kanal "Lyrics de Músicas" z 1,77 milijona naročnikov. Leta 2016 je po smrti očeta, ki je bil tudi sam glasbenik, posledično zbolel za crohnovo boleznijo zaradi katere je kasneje dvakrat pristal na operacijski mizi. Konec tega leta se je zaradi navdušenja nad ameriškim DJ duom The Chainsmokers sam podal v glasbene vode.

Resneje se je začel ukvarjati z glasbo leta 2019, ko je prvič nastopil na Ormoški poletni noči, s povabilom znanega slovenskega DJa Timo G. Zaradi pandemije se je leto kasneje lahko resneje posvetil tudi glasbeni produkciji. Leta 2021 je izdal svoj prvi komad "Taste Of You" preko založbe priznanega slovenskega DJ/producenta Avadoxa. Njegov glavni glasbeni stil je sicer Future Bass in POP. Za zdaj igra tudi dva glasbena inštrumenta, klavir ter kitaro za katero še vedno obiskuje zasebno glasbeno šolo, kjer ga poučuje namreč Luka Sraka, kitarist od Luke Basija.

Pesmi lahko prisluhnete v priloženem videu.

Fall The Sky


Več v Glasba in film