Neznani voznik neznanega vozila trčil v objekt in s kraja odpeljal

Ormoški policisti so čez vikend dvema voznikoma odvzeli vozniško dovoljenje, zaradi psa, ki je prosto hodil po javnem kraju pa so kršiteljici izdali plačilni nalog.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. februar 2022 ob 09:02
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 18. februarja, ob 18.50 so v Ormožu zasegli posušene rastlinske delce, za katere obstaja sum, da gre za prepovedane droge. Po preliminarnem testu sledi ustrezen ukrep.

V soboto, 19. februarja, ob 15.25 je bil v naselju Grabe zaustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je imel 0.60 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, ki bo skupaj z obdolžilnim predlogom poslano na pristojno sodišče.

Ob 17.30 so na policijski postaji sprejeli prijavo kaznivega dejanja »Grožnja«. Po zbranih obvestilih sledi KO na ODT.

Požar

Zjutraj zagorelo gospodarsko poslopje


Ob 19.20 uro so na lokalni cesti v naselju Bresnica kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,61 mg/l alkohola v izdihanem zraku, vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja, zoper kršitelja bodo podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

V nedeljo, 20. februarja, ob 5.38 so bili napoteni na požar v naselje Hum pri Ormožu. Zagorelo je v gospodarskem poslopju ene od stanovanjskih hiš. Po zbranih obvestilih bo zadeva ustrezno zaključena.

Ob 9.15 so zaradi psa, ki je prosto hodil po javnem kraju - naselju, kršiteljici izdali plačilni nalog.

Ob 9.22 so policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom, do katere je prišlo preko noči. Neznani voznik, neznanega vozila je trčil v objekt in s kraja odpeljal.



Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25