Izvedli zimski turnir v nogometu med vasmi občine Juršinci

V prvi skupini so tekmovale ekipe iz vasi: Gabrnik, Juršinci, Grlinci in Kukava. V drugi skupini so tekmovale ekipe iz vasi Sakušak, Zagorci in Dragovič.

Ivan Trunk, petek, 18. marec 2022 ob 09:22
Zimski turnir v nogometu med vasmi občine Juršinci

Zimski turnir v nogometu med vasmi občine Juršinci

PGD Gabrnik - mladi gasilci so v sodelovanju s Športnim društvom Juršinci v športni dvorani Juršinci v soboto, 12. marca, organizirali zimski nogometni turnir med vasmi občine Juršinci. Na turnirju je sodelovalo sedem vasi in so bile razdeljene v prvo in drugo skupino. V prvi skupini so tekmovale ekipe iz vasi: Gabrnik, Juršinci, Grlinci in Kukava. V drugi skupini so tekmovale ekipe iz vasi Sakušak, Zagorci in Dragovič.

Po uvodnih tekmah so se v polfinale uvrstile iz 1. skupine Juršinci in Grlinci, iz 2. skupine pa Sakušak in Zagorci. V finalni tekmi sta se pomerili ekipi Sakušak in Zagorci, končalo pa se je z zmago Sakušaka z rezultatom 1:0. Za tretje mesto sta se ekipi Juršinci in Grlinci dogovorili za izvajanje kazenskih strelov, tu pa je bila boljša ekipa Grlinci. Odigrana je bila tudi revijalna veteranska tekma med ekipama Smolinci in Športni park Gabrnik, ki se je končala z rezultatom 2:6 za ŠP Gabrnik.

Končni vrsti red: 1. Sakušak, 2. Zagorci, 3. Grlinci

Na koncu turnirja se je Marko Novak, predsednik Športnega društva Juršinci zahvalil vsem ekipam za sodelovanje in jim podelil pokale.