Obeležili četrto obletnico avtopralnice in lokala Car Wash Cafe v Ljutomeru

Kljub hladnemu vremenu se je zbralo veliko število obiskovalcev, ki so lahko uživali na novi terasi ob živi glasbi.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. marec 2022 ob 09:26
4. obletnica Car Wash Ljutomer

4. obletnica Car Wash Ljutomer

V soboto, 19. marca, so v Ljutomeru ob Industrijski ulici, kjer delujeta avtopralnica Car Wash in lokal Car Wash Cafe, obeležili četrto obletnico obratovanja. Že od dopoldanskih ur naprej so obiskovalce počastili z »leskovačkimi« čevapčiči, zvečer pa je na terasi sledila še zabava s hrvaško skupino Kumovi.

Kljub hladnemu vremenu se je zbralo veliko število obiskovalcev, ki so lahko uživali na novi terasi ob živi glasbi.

Pisalo se je leto 2018, ko se je vodstvo radgonskega podjetja Fingal odločilo za nakup takrat nedelujoče avtopralnice ob Industrijski ulici v Ljutomeru. V marcu leta 2018 je omenjeno podjetje na tej lokaciji odprlo, po Gornji Radgoni in Radencih, svojo tretjo samopostrežno avtopralnico, ki ima šest boksov za pranje avtomobilov, talno pranje, boks za pranje dostavnih - večjih vozil ter tri pokrite bokse za čiščenje notranjosti vozil. V sklopu avtopralnice je takrat vrata odprl tudi lokal Car Wash Cafe. Avtopralnica je odprta 24 ur, lokal pa vsak dan med 6. in 23. uro.

Podjetje Fingal je v vseh teh letih, od kar je prisotno v Ljutomeru, financiralo v izboljšave samopostrežne avtopralnice, kjer lahko avtomobile operete tudi z aktivno peno, nov videz pa je dobival lokal. Če so lansko leto ob 3. obletnici obiskovalcem ponudili prenovljeno notranjost lokala in novo teraso, so to soboto vsem svojim strankam predstavili dodatno teraso, ki lahko odslej sprejme še več obiskovalcev.

Vodstvo podjetja Fingal pa obljublja, da bo na tej lokaciji, ob Industrijski ulici v Ljutomeru, še investiralo.



Več v Družabno