V Mariboru našli novorojenčka v športni torbi

Policija naproša, da vse informacije in okoliščine, ki bi lahko razjasnile najdbo deklice, sporočite na najbližjo policijsko enoto ali pokličete na telefonsko številko 113 ozirma anonimno telefonsko število 080 1200

Prlekija-on.net, petek, 22. julij 2011 ob 20:58
Policija

Policija

Danes, okrog 6. ure je bil Operativno komunikacijski center Policijske uprave Maribor obveščen o najdbi novorojenčka na hodniku večstanovanjskega objekta na Gorkega ulica 25 v Mariboru.

Novorojenček je bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Maribor, kjer je bilo s strani zdravstvenega osebja ugotovljeno, da gre za deklico, staro od 14 do 20 dni, s temnejšimi lasmi, ki je zdrava in dobro preskrbljena. Ugotovljeno je bilo, da je bila deklica s strani neznane osebe odložena v manjši športni torbi sive barve, pokrita pa je bila z dvema ženskima majicama in jopico, in sicer črtasto majico s kratkimi rokavi, majico z dolgimi rokavi roza barve in jopico sive barve z zadrgo.

V povezavi z najdbo deklice policija naproša, da vse informacije in okoliščine, ki bi lahko razjasnile najdbo deklice, sporočite na najbližjo policijsko enoto ali pokličete na telefonsko številko 113 ozirma anonimno telefonsko število 080 1200.

Spodaj so objavljene fotografije oblek, s katerimi je bila pokrita novorojenčica. Fotografije so posredovali iz PU Maribor.


Več v Črna kronika