S traktorskim cepilcem si je huje poškodoval prste na roki

V četrtek so policisti obravnavali dve nesreči pri delu. En moški si je poškodoval prste s traktorskim cepilcem, drug moški pa si je poškodoval nogo z vrtnim prekopalnikom.

Prlekija-on.net, petek, 25. marec 2022 ob 08:13
Obravnavani sta bili dve nesreči pri delu

Obravnavani sta bili dve nesreči pri delu

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali osem prometnih nesreč. Pri tem se je ena končala z lažjimi telesnimi poškodbami v ostalih sedmih je nastala samo materialna škoda. Obravnavane so bile še tri poškodbe vozila na parkirnem prostoru, štirje primeri povoženja divjadi, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in dve nesreči pri delu.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino dveh ženskih jaken iz trgovine, tatvino mobilnega telefona iPhone 13 Mini in goljufijo. V Križevcih je neznanec izvršil tatvino denarja iz stanovanjske hiše.

V Petišovcih je moški cepil drva na traktorskem cepilcu. Pri tem si je poškodoval prste leve roke. V bolnišnici je bilo ugotovljeno, da je utrpel hudo telesno poškodbo. V Lendavi pa si je moški poškodoval nogo z manjšim vrtnim prekopalnikom.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika