Voznica skozi Pavlovce peljala s 108 km/h

Zaradi kršitve ji je bila prepovedana nadaljnja vožnja, zoper voznico pa bodo podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Prlekija-on.net, četrtek, 31. marec 2022 ob 08:53
Pavlovci

Pavlovci

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V torek, 29. marca, ob 9.51 so bili obveščeni o nedovoljenem streljanju z zračno puško. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po ZOroz-1.

Ob 12.27 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije. Udeleženi sta bili dve vozili. Ker je na vozilih nastala manjša poškodba je patrulja zaradi obstoja ustreznih pogojev odstopila od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 17.51 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom. Pred prihodom policistov so si udeleženci izmenjali podatke in je patrulja zaradi obstoja ustreznih pogojev odstopila od ogleda kraja prometne nesreče.

V sredo, 30. marca, ob 6.21 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da vozilo in voznica izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu in je patrulja odstopila od ogleda.

Ob 14.16 so v naselju Pavlovci kontrolirali voznico osebnega avtomobila, pri kateri je bila ugotovljena hitrost vožnje 108 km/h v naselju, zaradi kršitve ji je bila prepovedana nadaljnja vožnja, zoper voznico pa bodo podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Ob 14.40 so bili na kraju velike tatvine v mestu Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vlomil v tovorno prikolico ter iz notranjosti odtujil večjo ponjavo. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.



Več v Črna kronika