Najboljši lovski golaž so skuhale lovke Društva slovenskih lovk

Na 12. Mednarodnem sejmu lovstva in ribištva LOV je v nedeljo potekalo tudi tekmovanje v kuhanju lovskega golaža in ribje čorbe.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 11. april 2022 ob 10:01
Tekmovanje v kuhanju lovskega golaža in ribje čorbe

Tekmovanje v kuhanju lovskega golaža in ribje čorbe

Na 12. Mednarodnem sejmu lovstva in ribištva LOV je v nedeljo potekalo tudi tekmovanje v kuhanju lovskega golaža in ribje čorbe. Strokovna ocenjevalna komisija za ocenjevanje lovskega golaža je ocenjevala v sestavi: Zdenka Tompa, predsednica ter člana Dušan Zelko in Milan Kolarič. Komisija je ocenila 22 lovskih golažev.

Tretje mesto sta osvojili ekipi LD Janžev Vrh in Bjelovarski sajam, drugo Postojnsko Bistriška zveza lovskih družin, najboljši golaž pa so skuhale lovke Društva slovenskih lovk.

Strokovna ocenjevalna komisija za ocenjevanje ribje čorbe je ocenjevala v sestavi: Gyorgy Novics, predsednik ocenjevalne komisije ter člana Ivan Urbanč in Milan Hari. Komisija je ocenila 13 ribjih čorb.

Tretje mesto sta zasedla Igor Kapusta in Daniel Špiler - Grill Point Brežice, drugo Munib Crnalić Čelo In Hasan Delić - RD Medvode, najboljšo ribjo čorbo pa je skuhal Milan Knežević Smrki - Vukovar.

Foto: Jure Zauneker



Več v Družabno