Na območju Ljutomera kršitelju zaradi hujših prekrškov zasegli motorno kolo

Policisti so na območju Ljutomera obravnavali tudi odtujitev motornega vozila, na območju Gornje Radgone pa lahko telesno poškodbo in grožnjo.

Prlekija-on.net, sobota, 21. maj 2022 ob 08:19
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, deset kršitev javnega reda in miru, pet povoženj divjadi in zasegli vozilo.

S področja kriminalitete je na območju Murske Sobote bila obravnavana tatvina v trgovini, goljufija pri nakupu in kaznivo dejanje zlorabe znamenj za pomoč in nevarnost. Na območju Lendave je bila obravnavana odtujitev denarja, na območju Ljutomera odtujitev motornega vozila, na območju Gornje Radgone lahka telesna poškodba in grožnja.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat na javnih krajih in štirikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Na območju Ljutomera je bilo kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zaseženo motorno kolo.

Danes bo potekal 40. maraton treh src. Zaradi prireditve bodo na območju Radencev, Gornje Radgone in Murske Sobote popolne in delne zapore državnih cest med 08.00 in 15.30 na območju Radencev pa med 08.00 in 18.30 uro. Vozniki bodite strpni in se ravnajte po postavljeni prometni signalizaciji.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.